Servicii

Servicii - Clinica Medicala Razedent

rmn

R.M.N

Examene R.M.N.: craniu coloană, abdomen, pelvis, bazin, sân, musculoscheletal (umăr, cot, antebraț, gambă, etc.)

flebologie

Recuperare Medicala

Recuperarea medicala se concentreaza asupra tratarii afectiunilor din domeniul reumatologiei, cardiologic, neurologiei si ortopediei-traumatologiei

rmn

C.T. - Computer Tomograf

Examene C.T. cu sau fără substanță de contrast: craniu, coloană (cervicală, toracală, lombară), torace, abdomen, pelvis, bazin.

ecografii

Ecografii si Senologia Sanului

Ecografia 4D reprezintă tehnologia de ultimă oră cu aplicații în ecografia sânului, ficatului, căilor biliare, musculoscheletală și monitorizarea sarcinii.

analize medicale

Analize Medicale

În cadrul clinicii se pot realiza analize de sânge. Programul de recoltare este zilnic, de Luni până Vineri, între orele 8:00 – 10:00.

radiologie dentara

Radiologie Stomatologica

Examene radiologice care oferă o imagine de calitate superioară. Clinica pune la dispoziție prelucrarea și trimiterea lor în format digital. Se pot realiza tomografii și simulări de implanturi.

examinari-radiologice

Examinari Radiologice

Iradiere mai redusă pentru o imagine cu contrast și calitate superioară. Imaginea se obține imediat și poate fi prelucrată sau transferată digital.

medicina-interna

Medicina Interna

Specialiștii de medicină internă au competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice și severe și condiții polipatologice.

ortopedie

Ortopedie (cu sala de gips)

Clinica pune la dispoziție servicii clasice de ortopedie, dar și infiltrații intraarticulare cu plasmă și paravertebrale, puncții evacuatorii și imobilizări cu fasă de rășină sintetică.

reumatologie

Reumatologie

Specialitate care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor cu afecțiuni non-chirurgicale ale aparatului locomotor.

pneaumologie

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea care se ocupă cu depistarea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale aparatului respirator.

urologe

Urologie

Specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

terapie-hiperbara

Oxigenoterapie Hiperbara

Terapia hiperbară este o formă de tratament medical ce presupune expunerea corpului la oxigen pur, la o presiune mai mare decât în mod normal.


Adresa

Strada Mioritei nr. 18, Buzau

Telefon

0238 731 232

Email

office@razedent.ro